Sälj guld och betala av dina klädkonton

Det är både lätt och roligt att köpa kläder, särskilt på nätet och om du köper på avbetalning. Samtidigt är det skönt att slippa de månatliga räkningarna på jeans och jackor som du inte använder längre. Sälj guldsmycken så får du snabbt in pengar att betala tråkiga räkningar med.

Sälja guld

Ett snabbt sätt att få in mer pengar är genom att sälja smycken och andra föremål i guld. Guldpriset är väldigt bra just nu. Istället för att du oroar dig för räkningarna, så kan du tjäna tusenlappar på ett dygn och betala av dina gamla klädkonton. Så att du kan köpa nya kläder utan att ha gamla skulder att tänka på. Det är ju så tråkigt att behöva betala saker i efterskott. Det är väldigt enkelt att sälja guld. Gå igenom ditt hem, leta igenom lådor och badrumsskåpet efter guldsmycken som du inte bryr dig så mycket om. Som en ring som du köpte när du var i Australien eller ett halsband som du fick av ett gammalt ex. Sälj inte fina släktsaker som har ett affektionsvärde. För att få riktigt bra betalt när du ska sälja guld vänder du dig till Diamantbrev som erbjuder bästa guldpriset i Sverige. Diamantbrev har 10 000-tals nöjda kunder och betalar ut pengarna inom ett dygn.

Betala av gamla kläder

Börja med att betala av dina avbetalningskonton. De har en väldigt hög ränta och därför tar det lång tid att bli skuldfri. Därför är det riktigt smart att sälja guld till Diamantbrev och sedan använda pengarna för att omgående betala av mindre konton. För många ger avbetalningskonton en möjlighet att köpa kläder och andra saker till ett riktigt bra pris. Det finns fördelar med att köpa saker på avbetalning. Samtidigt är det väldigt klokt att betala av gamla kläder. Så att du inte varje månad behöver betala jackor, skor och smink som du inte ens använder längre.

När du har betalat av dina klädkonton med dina guldpengar är det smart om du tänker igenom hur du ska köpa kläder på bästa sätt. Det är smartare att köpa kläder från märken som Filippa K, som gör klassiska kläder i hög kvalitet som håller länge, än att köpa fast fashion. Idag kan du rent av köpa svensktillverkat mode från en liten mikrofabrik. Så nästa gång som du ska köpa någonting så satsar du istället på ett riktigt bra märke och kvalitet, helst tillverkat i Sverige. Köp inte heller kläder bara för att det är rea eller för att det är billigt. Problemet är då att du får en garderob full med kläder som du knappt använder, men som du måste betala av på under lång tid. Då är det smartare om du hittar din egen klädstil och köper kläder utifrån vad som verkligen passar dig. Blanda vintage med kända märken, så får du både en snygg och personlig garderob.