Jackor med tryck nya modet på runway

På världens största modevisningar ser vi allt oftare tuffa jackor med tryck på podiet, ett tydligt tecken på att street fashion har tagit plats i haute couture-världen. Den urbana stilen, med sina djärva mönster och färgstarka budskap, speglas nu i de mest exklusiva kollektionerna från ledande designers. Jackor med tryck är inte längre bara något man ser på gatan – de har blivit en självklar del av modevärldens finrum.

Skapa din egen stil med jackor med tryck

Vill man själv hoppa på trenden finns det enkla sätt att skapa sin egen unika jacka. Ett populärt alternativ är att trycka häftiga motiv eller personliga budskap på en favoritjacka. Genom att beställa jackor med tryck från Medtryck kan man få fram sitt eget tryck och göra en vanlig jacka till något alldeles extra. Oavsett om det handlar om ett coolt grafiskt mönster, ett starkt budskap eller en enkel logotyp, kan personliga tryck ge en jacka det där lilla extra.

Street fashion möter haute couture

Street fashion har alltid handlat om att uttrycka sig själv, ofta genom unika och personliga plagg. Det är en stil som kommer från gatan och kulturen runt hiphop, skateboarding och ungdomsrörelser. Nu har denna kultur influerat de högsta nivåerna av modevärlden, där designernas tolkning av jackor med tryck har blivit ett starkt statement på catwalken.