Fadi el Khoury

Nu är det verkligen hög tid att skriva ett inlägg om vår svenska superstjärna till designer nämligen Fadi el Khoury, en man som står bakom många av den svenska kändiselitens festblåsor. Hans design påminner mycket om Elie Saabs, en av världens mest kända designers vars kreationer ofta syns på röda mattan i Hollywood. Att stilarna liknar varandra är kanske inte så konstigt då de båda kommer från Libanon. Fadi el Khourys klänningar är ofta romantiska med skira tyger och blommor. Hans mest kända klänning är förmodligen den rosa drömmen som kronprinsessan Victoria bar på Madeleines bröllop.

I modemagasinens värld

Fadi el Khourys kreationer bärs av flera ur den svenska kändiseliten och figurerar därför ofta i tidningsmagasinen. Hans festblåsor kan ses på Nobelfesten, kändisbröllop och bland Polarprisets välklädda gäster. Kungahusets prinsessor ses ofta bära hans klänningar och särskilt Madeleine verkar vara ett stort fan. Till Nobelfesten, som är en av kungahusets viktigaste tillställningar, har Madeleine burit hans klänningar flera år i rad. Även kronprinsessan Victoria har setts i hans haute couture vid flera tillfällen. Förutom kungafamiljen så syns kändisar från alla kategorier i hans design. Det är politiker, modeller och skådespelare som alla låter sig hänföras. Även utomlands uppmärksammas hans kläder. Den halvsvenska skådespelerskan Rebecca Ferguson bar hans design på Golden Globe galan i Hollywood och gjorde stor succé.

Fadi el Khourys kläder

Det är inte bara kändisar som har förmånen att bära kläder från Fadi el Khoury utan även privatpersoner har möjligheten att bära hans verk. På bland annat det anrika varuhuset NK i Stockholm finns hans kläder ute till försäljning. Smidigast är annars att shoppa på nätet där det även finns störst utbud. Hans kläder är bland de dyraste i Sverige, men då får du också en unik design som inte är massproducerat. Han släpper flera kollektioner med flera olika linjer, bland annat en med underbara bröllopsklänningar. Är du på jakt efter fina och välgjorda klänningar så är hans kollektioner något att spana in. Du kommer garanterat att bli festens ögongodis. Det finansiella går alltid att lösa via snabbfinans.se om du hittar din drömklänning och ekonomin inte går ihop.