Piercing och mode

När det kommer till mode och kläder finns det mycket att tänka på. För att göra sin stil lite mer spännande kan det vara kul att matcha kläder med olika typer av piercingar. Därför kommer denna artikel kolla närmre på ett par viktiga tips när man ska matcha detta.

Piercing och kläder på sommaren
När det kommer till piercingar så syns dessa endast på naken hud, det vill säga där man inte har några kläder. I praktiken är det därför vanligt bland svenskar att endast ha piercing i ansiktet. Men vad som kan vara spännande är att skaffa navelpiercing inför sommaren. Detta då framförallt kvinnor på sommaren kan ha magtröjor där piercingen syns när man exempelvis går och shoppar. Men det kan också vara kul att ha navelpiercing om man ska åka på semester till utlandet eller ligga på stranden. Då ökar chanserna att andra ser ens piercing då det finns flera bikinis som man kan ha där naveln inte täcks.

Piercingar i ansiktet
När det kommer till piercingar i ansiktet finns det mycket att välja på. Många tycker om att ha piercing i öronen, framförallt på öronsnibben. Men i själva verket går det att ha piercing i nästan hela örat. Att bära piercing som en del av ens klädstil är framförallt kul om man ska gå ut på en bar eller nattklubb. Det ger en möjlighet att se unik ut genom att ha olika typen av örhängen som inte andra har. Dessutom kan man få möjlighet att någon från motsatt kön visar intresse för en på grund av utseendet.