Sportiga modeinfluenser

Tidigare hörde träningstajtsen, löparskorna och andra sportplagg mest hemma på gymmet eller i löparspåren. De senaste åren har vi dock kunnat se mer och mer sportinfluenser leta sig in i våra vardagsgarderober. Vad det beror på är svårt att säga, men kanske är vi trötta på att gå klädda i mindre bekväma och oflexibla plagg? Det handlar dock inte om att sätta på sig hela träningsstassen när man ska ge sig ut på stan. Det rör sig snarare om att plocka in vissa plagg från träningsgarderoben till den vanliga. Det finns mängder med spännande kombinationer man kan satsa på för att vara både trendig och väldigt bekväm. I den här texten ska du få läsa om hur du kan använda dina träningskläder även till vardags. Visst låter det skönt att få glida runt i bekväma kläder i funktionsmaterial även när du inte tränar? Läs vidare för att ta reda på hur.

Skapa en trendig outfit med träningsplaggen

När man vill klä sig i sina träningsplagg i vardagen gäller det att kombinera rätt. riktigt trendigt 2017 har träningstajts i funktionsmaterial varit. Dessa kan du kombinera med en tjock och mysig tröja och ett par sneakers i en härlig färg. Häng gärna också en elegant väska över axeln så är du hemma. Vill du vara både bekväm och tjusig på kontoret så fungerar en mer dressad mjukisbyxa bra tillsammans med en skjorta och klackar. Tänk på att mjukisbyxorna inte ska vara av det pösiga slaget utan sitta ganska figurnära. Det är också fint om de har en revär i avvikande färg. Magtröjor som tidigare mest hörde hemma på gymmet har också blivit väldigt heta på senaste tiden. Känner du dig obekväm med att blotta magen så kan du med stor fördel kombinera en magtröja med en kjol eller byxa med hög midja. På så sätt visar du bara en liten glipa hud. Vi får heller inte glömma fötterna. Sneakers passar till det mesta och gör att du går som på moln.

Voluminöst och tajt

Bra att tänka på när man kombinerar sportiga plagg med vardagskläder är att tänka tajt tillsammans med volym. Träningsplagg är som bekant ofta mycket kroppsnära. För att inte se ut som du är på väg till gymmet samt för att skapa balans i din look är det snyggast om du kombinerar det tajta plagget med ett plagg med mer volym, varför inte en hockeytröja? Den blir snygg tillsammans med ett par svarta tajts och snygga skor. Titta i butiker där de säljer NHL kläder så hittar du snart en i din stil. Den sportinfluerade klädstilen ger också mycket plats för kreativitet och lek. Våga att testa att prova olika plagg tillsammans, kanske träningströjan tillsammans med kavajen, löparjackan med jeansen och dina färgglada sneakers med kostymbyxan. Glöm heller inte det ultimata sportplagget för att fullända hela looken: En keps på huvudet! Butikerna fullkomligt svämmar över av snygga kepsar just nu, det är bara att välja din favorit.