Vad är billigt att handla på Gekås?

De flesta av oss har någon gång hört talas om Gekås, det stora gula shoppingcentret i Ullared. Har man inte själv besökt det och fyndat stort har man troligtvis sett det på tv. Här kan man dagligen fynda i ett enormt sortiment av varor som passar hela familjen. Kläder, skor, elektronik, målarfärg, djurmat och inredning är bara en del av det utbud som lockar människor världen över. Är man van besökare av Gekås har man också märkt att företaget expanderat kraftigt de senaste åren och att det nu erbjuds såväl boende som aktiviteter för den som är sugen på en utflykt.

Hur stort kan Ullared bli?

Lilla Ullared i Hallands län är hem till 800 människor. Ändå har den stora byggnaden Gekås plats för 7000 shoppingsugna individer på en gång. Varuhuset har ett besöksrekord på 28 900 människor, en stor kontrast mot det lilla samhällets låga invånarantal. Med ett försäljningsrekord på 37,3 miljoner kronor på en och samma dag finns det dock pengar till att utveckla konceptet ytterligare. Företaget själv ser ingen gräns för Gekås utveckling så frågan är vart det kommer sluta. Så länge det finns fynd att göra kommer besökarna dock att flockas, oavsett om det rör sig om billiga fryspåsar eller kläder till hela familjen.

Julklappar och födelsedagspresenter

Med vad är det då som säljer mest? Om man skall förlita sig på tv-programmet Ullared är företagets egna fryspåsar omåttligt populära och enligt Gekås själv säljer de i snitt 100 000 förpackningar om dagen. Om en födelsedrag börjar närma sig eller om det snart är julafton kan även det vara en bra tid att försöka fynda. Gekås säljer stora mängder leksaker för barnen till betydligt bättre priser än leksaksaffären, men även kläder och inredning går att fynda för en billig peng. boka shoppinghelg i Ullared med dina vänner eller boka in en bussresa till varuhuset. Det går alldeles utmärkt att ta sig igenom byggnaden på en dag, men för en större upplevelse rekommenderar vi en övernattning.